SITI JE PO PRVI PUT PRVAK EVROPE: Mančester osvojio Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 20:37

SITI JE PO PRVI PUT PRVAK EVROPE: Mančester osvojio Ligu šampiona

Rodrigo čovek odluke.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su Ligu šampiona pošto su u Istanbulu u finalu savladali ekipu Intera sa minimalnih 1:0.

Susret nije bio preterano uzbudljiv, oba tima su igrala rezervisanije, nije bilo mnogo šansi u prvih 45 minuta. Građani su bili desetkovani zbog povrede Kevina de Brujnea, koji je morao da napusti igru sredinom prvog dela meča, a zamenio ga je Fil Foden.

Na poluveme se otišlo mirnih mreža, u nastavku je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Siti krenuo ofanzivnije, a sve nalete krunisao je u 68. minutu Rodrigo.

Lopta je stigla do njega, a on je sa 16 metara raspalio u mrežu Onane i doveo Građane u vođstvo.

Inter je onda krenuo silovito napred, imao dve dobre šanse da poravna, ali nije uspeo do gola tim iz Milana.  U samom smiraju meča, u 89. minutu Lukaku promašuje stoprocentnu šansu, Siti je izbacio loptu sa gol linije i spasao se.

Mančester je ponovo počeo da kontroliše igru, i time sveo nade neroazura na minimum. Na kraju, Siti stiže do pobede i prvog naslova prvaka Evrope u svojoj istoriji.

Meč ste uživo mogli pratiti na našem sajtu.

Pogledajte kako izgleda Milica, sestra Milana Pavkova
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorijski uspeh Sitija: Rodri pehar Lige šampiona poslao u Mančester!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jun.2023

Jedan gol odneo prevagu u velikom finalu, Građani po prvi put u istoriji postali šampioni Evrope Ono što su svi osporavili Pepu Gvardioli i Mančester sitiju proteklih godina ubuduće više niko neće moći! Građani su u velikom finalu Lige šampiona na stadionu “Ataturk” u Istanbulu porazili...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.