UEFA šalje svoje najbolje sudije u Beograd da sude Srbiji i Irskoj!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA šalje svoje najbolje sudije u Beograd da sude Srbiji i Irskoj!

UEFA je odredila sudijski tim koji će deliti pravdu na kvalifikacionom meču između Srbije i Republike Irske.

U pitanju su Mađari koje predvodi Viktor Kasai, dok su mu pomoćnici Vencel Tot i Đerđi Ring.

Kasai je jedan od najboljih sudija koje UEFA ima, a ove godine je imao čast da sudi otvaranje EP i meč između Francuske i Rumunije.

Takođe, još 2011. godine sudio je finale Lige šampiona, a bio je među trojicom kandidata da sudi finale EP. Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je prednost dobio Klatenburg, dok je drugi kandidat bio Milorda Mažić.

Podsetimo, meč između Srbije i Republike Irske na programu je u ponedeljak od 20.45 minuta.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mađar sudi Srbija " Irska

Izvor: B92, 02.Sep.2016

Mađarski sudija Viktor Kasai deliće pravdu u ponedeljak na meču između Srbije i Republike Irske, na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018...Kasai je jedan od najboljih svetskih sudija, ima 40 godina, a na listi FIFA je od 2003. godine...Vrhunac karijere doživeo je 2011. godine kada je sudio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.