U INTERU ODAHNULI: Važan igrač spreman za finale Lige šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 18:36

U INTERU ODAHNULI: Važan igrač spreman za finale Lige šampiona (FOTO)

Biće jači u najvažnijem meču sezone.

Fudbaler Intera Henrih Mktarijan biće spreman za finale Lige šampiona i subotnji meč protiv Mančester Sitija u Istanbulu pošto se oporavio od povrede butnog mišića, javili su brojni italijanski mediji.

Iskusni 34-godišnji reprezentativac Jermenije se povredio u prvom meču polufinala Lige šampiona protiv Milana, a sad se potpuno oporavio i vratio na treninge ekipe gde je radio punim intenzitetom.

Mktarijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ove sezone jedan od ključnih igrača Intera.

Nastupio je na 48 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova, od kojih jedan baš protiv Milana pre nego što se povredio.

Povratak Mktarijana je dao mnogo veće opcije treneru Intera Simoneu Inzagiju pred subotnji meč koji će se od 21 čas igrati na stadionu Ataturk u Istanbulu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.