U Bavarskoj zaziru od dvojice plavaca, jednog su želeli, drugog poznaju vrlo dobro!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bavarskoj zaziru od dvojice "plavaca", jednog su želeli, drugog poznaju vrlo dobro!

Talentovani fudbaleri Čelsija u centru pažnje.

Fudbaler Bajerna iz Minhena Tomas Miler rekao je danas da je njegova ekipa sigurna u sebe i zadovoljna što će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Čelsija.

"Sada znamo sa kim ćemo morati da se suočimo, očekivali smo da će to biti ekipa vrhunskog kvaliteta. Sigurni smo u sebe i zadovoljni žrebom. Čelsi ima igrače koji mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti jako opasni, poput (Kristijana) Pulišića i (Kaluma) Hadson-Odoija", rekao je Miler posle žreba u Nionu.

Interesantno, obojica fudbalera su imala nekih dodirnih tačaka sa bavarskim velikanom, Pulišić je sa Bajernom snage odmeravao u dresu Borusije Dortmund, dok je klub iz Minhena bio veoma zainteresovan za Hadson-Odoija pre nego što je ovaj produžio saradnju sa "plavcima".

Prvi meč osmine finala između Čelsija i Bajerna igra se 25. februara u Londonu, dok je revanš u Minhenu na programu 18. marta.

Finale Lige šampiona igraće se 30. maja u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.