Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jun.2023, 13:31

Treća mora da bude sreća

Vaterpolisti Novog Beograda dva puta uzastopno stigli su do finala Lige šampiona, ali je oba puta u Beogradu slavio italijanski Pro Reko i tako stigao do 11 titula najboljeg tima u Evropi.
U srpskom šampionu odlučili su da naredne sezone po treći put napadnu evropsku titulu i krenuli da se pojačavaju.
Prvo je dolazak u Novi Beograd potvrdio jedan od najboljih vaterpolista svih vremena Filip Filipović, a danas je potvrđen dolazak još jednog olimpijskog šampiona.
U redove >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vicešampiona Evrope stigao je osvajač zlata sa rerpezentacijom Srbije u Rio de Žaneiru Miloš Ćuk i tako dodatno pojačao ekipu trenera Živka Gocića.
Ćuk je već nastupao za Novi Beograd u sezoni 2020/21, a sada se vraća posle dve godine boravka u Radničkog iz Kragujevca.
Tako će Novi Beograd u timu za narednu sezonu imati čak četvoricu olimpijskih šampiona Filipovića, Ćuka, Jakšića i Pijetilovića, što bi uz internacionalce Granadosa, Vlahopulosa i Skumpakisa i još neka potencijalna pojačanja trebalo da bude dobit

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.