Tores produžio ugovor sa Atletikom na godinu dana

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores produžio ugovor sa Atletikom na godinu dana

Fudbaler Atletiko Madrida Fernando Tores produžio je ugovor sa tim klubom na još godinu dana. Toresu je na kraju sezone istekao ugovor sa Atletikom, ali je ipak posle dogovora sa upravom kluba ostao na "Visente Kalderonu".

Tores se 2014. godine iz Milana vratio u Atletiko na dvogodišnju pozajmicu. Prošle sezone je pomogao ekipi da osvoji treće mesto u prvenstvu i plasira se u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finale Lige šampiona, u kome je Atletiko izgubio od Reala posle penala.
Tores je odigrao 30 prvenstvenih utakmica prošle sezone i postigao 11 golova, a u Ligi šampiona jednom je bio strelac.
"Srećan sam što sam u Atletiku. Nisam se dvoumio oko toga gde želim da budem, iako nisam znao šta će se dogoditi. Na kraju, najvažnije je da sam dobio ono čemu sam se nadao", rekao je tridesetdvogodišnji Tores za klupski sajt.
Sportski direktor Atletika Hose Luis Peres Kaminero rekao je da su svi navijači srećni zbog ostanka Toresa.
"On ovde pripada. Igrači iz naše akademije imaju na koga da se ugledaju, Tores uvek ima sjajan savet za njih. On je igrač sa velikim iskustvom, navikao je da osvaja trofeje i da se takmiči na vrhunskom nivou", rekao je on.
Tores je počeo karijeru u Atletiku i bio je kapiten sve do 2007. godine kada je potpisao za Liverpul. Igrao je još za Čelsi i Milan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.