Tata, je l si video ovo? Biciklica i solo prodor kroz četvoricu - majstorija Klajverta juniora (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata, je l si video ovo? Biciklica i solo prodor kroz četvoricu - majstorija Klajverta juniora (VIDEO)

Krv nije voda

Tata Patrik je postigao negde oko 200 golova u karijeri, bio je prvak u Holandiji i Barseloni, odlučio finale Lige šampiona iz 1995. godine. Džastin je na svet stigao tek pet godina, ali je karijera Klajvert seniora očigledno ostavila jak utisak, pa je junior reši da pokuša da i sam izgradi ime.

I dobro mu ide!

U derbi susretu U16 selekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ajaksa i Fejenorda majstorija kakva se ne viđa često ni u seniorskoj konkurenciji. Džastin Klajvert je loptu primio na 40 metara od protivničkog gola, biciklicom izbacio prvog čuvara, a potom nanizao još trojicu pre no što je iz teškog ugla loptu zakucao u mrežu.

Bravo dečko!



Džastin je, inače, rođen 5. maja 1999. godine u Barseloni za koju je tada otac igrao. Od šeste godine je u čuvenoj Ajaksovoj akademiji, a redovan je i u reprezentativnim selekcijama Holandije. Primarno igra na levom krilu odakle voli da ulazi u centar i preti desnicom, a koliko je talentovano oslikava i podatak da je prošle godine već potpisao sponzorski ugovor sa Najkijem.

"Moram da čuvam veličinu imena", napisao je nedavno na Instagramu posle jedne od utakmica u nacionalnom timu.

Patrik Klajvert je u seniorskom timu Ajaksa debitovao sa 18 godina i odmah postigao prvenac. Videćemo da li će i Džastin uspeti da se zlatnim slovima upiše u istoriju slavnog kluba iz Amsterdama, ali za sada je na pravom putu.



Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.