Stara dama baš inspiriše Iska

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stara dama" baš inspiriše Iska

Impresivna statistika veziste Reala sa utakmice protiv Juventusa u Torinu.

Razbio je Juve u prošlosezonskom finalu Lige šampiona, razbio ga je i sinoć na reprizi - u prvom četvrtfinalnom duelu.

Osim što je asistirao Ronaldu kod prvog gola na utakmici i što je sve vreme pravio pometnju u redovima "bjankonera", Isko nije imao nijedan jedini pogrešan pas.

NIJEDAN!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sva njegova dodavanja, a bilo ih je 54 ukupno, došla su do saigrača kojima su bila namenjena.

Posle fenomenalne partije u dresu reprezentacije Španije na prijateljskoj utakmici u Madridu protiv Argentine kada je postigao het-trik i plesao po terenu u ubedljivoj pobedi "furije" rezultatom 6:1, mnogo se po medijima polemisalo zbog čega ga Zinedin Zidan više drži na klupi nego na terenu, a uporno poručuje da ga izuzetno ceni, da je igrač po njegovom ukusu i veoma važan za njegov tim. Možda ga čuva za specijalne prilike i za velike utakmice kao što je bila sinoćna u Torinu?

Interesantno, to je prvi slučaj u posedlnje četiri godine da je jedan vezista bio nepogrešiv u Ligi šampiona, a da je podelio 50 i više pasova tokom utakmice. Pre Iska, to je pošlo za rukom Ćaviju aprila 2014. godine.

100% - Isco completed 100% of his passes against Juventus (54/54); Xavi was the last midfielder to do so in a Champions League game (95/95), in April 2014 (min. 50 passes). Maestro. pic.twitter.com/CY7rMbGvJJ

— OptaJean (@OptaJean) April 4, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.