Spaleti: Igrači me naterali da verujem u nemoguće

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti: ''Igrači me naterali da verujem u nemoguće''

Da li Roma može da nadoknadi poraz od 0:2 sa ''Olimpika'' protiv velikog Real Madrida?

Trener fudbalera Rome Lučano Spaleti otpimista je pred revanš sa Real Madridom u osmini finala Lige šampiona.

Iako je njegov tim izgubio u prvom meču rezultatom 0:2, Spaleti je uveren da njegova ekipa može do čuda u Madridu.

''Od ekipe sam tražio da učini nemoguće. Način na koji treniraju i igraju u poslednje vreme naterao me je da verujem u to. Ne smemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da budemo mentalno slabi i da igramo u Madridu kao da je sve gotovo. Takvi igrači nemaju mesta ni na našem treningu'', rekao je Spaleti i dodao:

''Rezultat iz prvog meča je bio težak za nas kada pogledamo kako smo igrali. Nismo imali sreće u pojedinim momentima i to je presudilo. U revanšu ćemo morati da budemo odlučniji, i da znamo da prepoznamo kada je pravi trenutak da napadadnemo, a kada da stanemo na loptu'', istakao je Spaleti.

Inače, Real Madrid će na ovom susretu igrati bez klasičnog napadača, dok Roma dolazi u najjačem sastavu.

Ukoliko ste poznavalac fudbala i ljubitelj fudbal fantazija, igrajte sa nama i ove nedelje Festival šampiona. Više o tome OVDE.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrabra Roma ovako želi do čuda u Madridu?

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 12:06

Može li Roma koja igra sve bolje do čuda u Madridu?..Trener Rome Lučano Spaleti na konferenciji za medije u Madridu istakao je da su ga njegovi igrači naterali da veruje u čudo protiv Reala...Rimljani imaju pretežak zadatak da nadoknade poraz od 0:2 na svom Olimpiku, ali u taboru Spaletijeve ekipe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.