Sjajne vesti za Poketina, na trofej LŠ sa najjačim snagama!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti za Poketina, na trofej LŠ sa najjačim snagama!

Prštaće u Madridu!

Prvog juna će se na stadionu "Vanda Metropolitano" sresti Totenhem i Liverpul u finalu Lige šampiona.

Totenhem je nakon velikog preokreta prošao Ajaks u polufinalu, bilo je na kraju 3:3, Sparsi su sva tri pogotka postigli u drugom poluvremenu utakmice u Amsterdamu, te su zbog više golova u gostima otišli u veliko finale.

Liverpul je izgubio u prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << polufinala od Barselona sa 3:0, ali su na "Enfildu" uspeli da slave sa 4:0 u revanšu, pa će sa Sparsima igrati za trofej.

Poketino nije mogao da računa na nekoliko važnih igrača u polufinalu, ali izgleda da će na megdan "Redsima" u borbi za najsjajniji trofej izaći u punom sastavu.

Kako prenose engleski mediji, Jan Vertongen, Hari Kejn i Heri Vinks su napravili veliki pomak u oporavku od povreda i deluje da bi mogli da budu spremni za veliko finale!

Posebno će povratak Harija Kejna obradovati Poketina i sve pristalice kluba iz Severnog Londona, kako je nakon povrede u prvom četvrtfinalnom susretu protiv Sitija procenjeno da će van terena provesti oko dva meseca.

Tako će i najbolji strelac biti na raspolaganju Poketino, čeka nas pakleno finale Lige šampiona, u tom nema sumnje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.