Sjajan start Atalante na San Siru! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan start Atalante na ''San Siru''! (video)

Početak kakav su mogli da požele pre ovog meča.

Još dve utakmice osmine finala Lige šampiona igraju se ove večeri, a strelac prvog gola je Hans Hateber, koji je u 16. minutu meča doveo Atalantu u vođstvo protiv Valensije.

Kapiten Alehandro Gomez je probio po levoj strani, ubacio loptu na ivicu peterca, gde se odlično snašao Hateber i poslao je u mrežu - 1:0.

Mogla je Atalanta i ranije da dođe do vodećeg gola.

Kapiten Gomez je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u uvodnim minutima meča odlično izveo slobodan udarac, ali lopta je prohujala iznad prečke, a u osmom minutu Pašalić je bio oči u oči sa golmanom Domenekom, ali nije uspeo da ga savlada.

U svakom slučaju, zasluženo vođstvo Atalante na ''San Siru''.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Valensija u sve težoj situaciji, odlična Atalanta (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020

Posle lošeg početka, gosti se oslobodili pritiska i propustili prilike da stignu do izjednačenja. A onda....Završeno je prvo poluvreme na ''San Siru'' u Milanu, gde Atalanta kao domaćin vodi protiv Valensije sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona...Vodeći gol postigao je Hans Hatebur...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.