Sitijev junak: Ja sam mali, ali dobro igram glavom

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 23:44

Sitijev junak: Ja sam mali, ali dobro igram glavom

Fudbalaeri Mančester sitija plasirali su se u finale Lige šampiona pobedom rezultatom 4:0 nad Real Madridom

Heroj trijumfa "građana" u revanšu bio je Bernardo Silva, koji je postigao oba pogotka u prvom poluvremenu i tako je slomio "kraljevski klub".

"Prelepa noć za nas. Znali smo da će biti teško, ali da pobedimo Real 4:0, prelepo je. Nadam se da možemo da osvojimo trofej", rekao je Silva posle utakmice.

"Moja partija u prvom meču u Madridu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bila onakva kakvu sam želeo i zato sam hteo da se iskupim. danas sam morao mnogo bolje zbog mojih saigrača i navijača i to sam pokušao da uradim", rekao je Portugalac.

O svom drugom golu koji je postigao glavom, rekao je:

"Ja sam mali, ali dobro igram glavom".

U finalu će Mančester siti igrati protiv Intera.

"Gledao sam njihove dve utakmice protiv Milana. Izgledaju veoma snažno i organizovano u odbrani. Biće teško, ali nadam se pobedi. Takođe, Premijer liga je drugi trofej koji želimo i moramo da se oporavimo za narednu utakmicu pred našim navijačima", poručio je Silva.

Taj naredni meč biće protiv Čelsija u nedelju na "Etihadu" u kom bi Siti mogao da proslavi novu titulu prvaka Engleske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.