Simeone odlučio, Ronaldu isplaćuju klauzulu?

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone odlučio, Ronaldu isplaćuju klauzulu?

Atletiko već pravi planove za leto.

"Jorgandžije" nastavljaju toplo-hladno formu u Primeri.

Tim Dijega Simeonea je odigrao 2:2 na "Mestalji" sa Valensijom iako su vodili u dva navrata. Atletiko tako ostaje na četvrtom mestu sa osvojenih 40 bodova iz 24 odigrana kola, jasno da je madridskom klubu cilj plasman u LŠ naredne sezone pošto za titulu nema realne šanse.

U utorak im predstoji veliki duel sa Liverpulom u okviru osmine finala Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << .

Prema pisanju Marke Atletiko je blizu angažovanja igrača Real Valjadolida Mohameda Salisua. Klub čiji je vlasnik Ronaldo bi mogao da izgubi štopera za samo 12 miliona evra koliko mu stoji klauzula u ugovoru.

Defanzivac poreklom iz Gane je otvoren za prelazak u Madrid, ove sezone je odigrao 25 utakmica za Real Valjadolid.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.