Simeone: Moramo da pobeđujemo

Izvor: B92, 23.Feb.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Moramo da pobeđujemo

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone izjavio je da je njegov tim ove sezone navikao da pobeđuje i da se nosi sa pritiskom koji nosi borba za titulu.

Madridski crveno-beli bi pobedom protiv Osasune u nedelju došli na deobu prvog mesta sa Real Madridom, a Simeone je istakao da njegov tim mora da da sve od sebe.

"Biće ovo težak meč sa protivnikom koji igra u jakom tempu i ima puno samopouzdanja kada igra na svom terenu. I njima treba pobeda, ovo će biti zabavnja utakmica", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Argentinac na klupi Atletika.

Simeone je takođe istakao da niko u klubu ne razmišlja o revanšu sa Milanom u osmini finala Lige Šampiona.

"Tokom sezone smo navikli da dajemo sve od sebe na svakoj utakmici, ali u ovom trenutku razmišljamo samo o Osasuni“, rekao je argentinski stručnjak.

Nekadašnji igrač, a sada trener Atletika, izjavio je da taktiku menja od utakmice do utakmice i da zbog toga nekih igrača nije bilo u prvom meču sa Milanom.

"Taktiku prilagođavam od utakmice do utakmice, Dijego i David Vilja nisu igrali protiv Milana jer su mi trebali igrači koji više igraju po strani“, istakao je Simeone.

Osasuna je na 14. mestu Primere, četiri boda iznad zone ispadanja,ali ekipa iz Pamplone nije poražena u poslednja dva meča. Atletiko trenutno ima 60 bodova i deli drugo mesto sa Barselonom koja je u subotu izgubila od Real Sosijedada, dok Real Madrid ima 63 boda i utakmicu više od gradskog rivala.

Meč se igra u nedelju od 21 čas u Pamploni.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Simeone: Moramo da pobeđujemo

Izvor: B92, 23.Feb.2014

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone izjavio je da je njegov tim ove sezone navikao da pobeđuje i da se nosi sa pritiskom koji nosi borba za titulu...Madridski crveno-beli bi pobedom protiv Osasune u nedelju došli na deobu prvog mesta sa Real Madridom, a Simeone je istakao da njegov tim mora da da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.