Silva: PSŽ može do finala Lige šampiona

Izvor: Akter, 13.Sep.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva: PSŽ može do finala Lige šampiona

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva rekao je danas da njegov klub može da se plasirap u finale fudbalske Lige šampiona i tako napreduje u odnosu na prošlu sezonu, kada je ispao u četvrtfinalu od Barselone

Aktuelni šampion Francuske odigrao je u petak 2:2 sa Bordoom, ali je zadržao prvo mesto na tabeli Lige 1. U utorak počinje takmičenje u Ligi šampiona, a sastaje se sa Malmeom.

"Kada pogledam naš sastav i naš stadion, zamišljam mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << stvari, a naročito finale Lige šampiona", rekao je Silva francuskim medijima.

On je pohvalio i svog saigrača Bleza Matuidija posle pobede Francuske nad Srbijom od 2:1.

"Tehnički i fizički gledano, mislim da je on fenomen", rekao je brazilski defanzivac.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silva: "PSŽ može do finala Lige šampiona"

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 01:07

Evo mišljenja kapitena PSŽ-a...Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva rekao je danas da njegov klub može da se plasirap u finale fudbalske Lige šampiona i tako napreduje u odnosu na prošlu sezonu, kada je ispao u četvrtfinalu od Barselone...Aktuelni šampion Francuske odigrao je u petak 2:2 sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.