Setijen: Barselona je najbolja ekipa na svetu

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 09:22

Setijen: Barselona je najbolja ekipa na svetu

Trener Barselone Kike Setijen bio je zadovoljan posle pobede nad Napolijem u osmini finala Lige šampiona.

Katalonci su odigrali dobru utakmicu, pre svega Lionel Mesi i zasluženo su se plasirali među osam najboljim timova Evrope.

Setijen, čiji je ostanak na klupi Barse neizvestan, posle utakmice je kazao da je, pre svega, zadovoljan fizičkom spremom ekipe.

"Uvek može bolje, mislim da smo bili odlični protiv Napolija, pre svega u prvom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na ovom nivou nikad ne možeš da igraš samo svoju igru, moraš da gledaš i šta protivnik radi. Barselona je najbolja ekipa na svetu, ali tu su i Bajern, Real Madrid. Zadovoljan sam spremom ekipe, a u petak će biti baš teško jer igramo protiv odličnog tima. Imamo najboljeg igrača na svetu, dok Bajern ima Levandovskog koji je dao 13 golova ove sezone u Ligi šampiona", rekao je Setijen.

Setijenu ostanak na klupi katalonskog giganta umnogome zavisi od učinka u Ligi šampiona, s obzirom da je u La Ligi podbacio i izgubio titulu od Real Madrida.

Pročitajte još:

* Mesi je čarobnjak, a Barsa u četvrtfinalu VIDEO
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.