Samopouzdanje ili drskost? Luis Enrike: Biće lakše s Juventusom, nego što je bilo protiv PSŽ!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samopouzdanje ili drskost? Luis Enrike: Biće lakše s Juventusom, nego što je bilo protiv PSŽ!

"Ne žalim zbog ovoga što sam rekao, ja verujem u snagu mog tima", kaže trener Barselone

Još se u potpunosti nisu slegli utisci iz nezaboravnog, istorijskog revanš meča osmine finala Lige šampiona i onog čudesnog preokreta protiv Pari Sen Žermena, ali i načina na koji je to izvedeno, a Barselona se opet nalazi u situaciji da mora da se diže iz pepela. 

Barsa je u Torinu doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novi debakl, ali ovog puta sa „samo“ tri gola razlike, što nimalo ne plaši Luisa Enrikea. Naime, Barselonin trener pucao je od samopouzdanja tokom razgovora s novinarima na temu revanša na stadionu Kamp Nou. Toliko da je rekao da će mu biti lakše nego što je to bilo protiv PSŽ.

"Jasno je da poraz od Juventusa govori o tome da se psihički ne nalazimo u najboljoj situaciji. Igrali smo jako loše tokom prvog poluvremena. Ali, nedostajalo nam je i sreće, pošto Inijesta i Suarez nisu iskoristili svoje šanse. Ja sam jedini odgovoran čovek za ovaj poraz, jer sam čovek koji postavlja stvari na terenu", kaže Enri​ke.

MOZZART KVOTE, Barselona - Juventus: 1 (1,50), X (4,40), 2 (6,25)

Ali, tu se ne zaustsavlja.

"Opet, ne smatram da sam bilo šta pogrešio u taktičkom smislu u meču sa Juventusom. Isto tako - ne mislim da smo u najlošijoj situaciji. Gledajući šta smo uradili protiv PSŽ, biće nam lakše nego što je to bilo protiv Parižana. I ne, ne žalim zbog toga što sam rekao, jer verujem u snagu mog tima. Verujem i vidim mnoge mogućnosti za drugu utakmicu. Rizikovaćemo, jer nemamo šta da izgubimo".

Revanš susret iz Katalonije na programu je u sredu od 20.45, uz televizijski prenos na RTS.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ENRIKE PREOPTIMISTIČAN: Lakše ćemo do čuda protiv Juventusa nego što smo protiv Parižana!

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2017

Trener Barselone veruje da njegova ekipa može do novog čuda u Ligi šampiona.. . Nakon što je njegova ekipa u Torinu razbijena sa sa 3:0, Luis Enrike ipak ne gubi nadu da bi na Kamp Nou mogli da ponove čudo slično onom protiv Pari Sen Žermena.. Očigledno je da u Barseloni nešto ne štima. Poslednja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.