Salah: Uvek sam verovao da možemo do finala

Izvor: Beta, 23.Maj.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah: Uvek sam verovao da možemo do finala

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je danas da je znao da je engleski klub sposoban da prodje do finala Lige šampiona ove sezone."Verovao sam 100 odsto, da budem iskren. Od prvog dana kad sam došao sam verovao da ćemo otići daleko koliko god možemo u Ligi šampiona", rekao je Salah za Liverpulovu televiziju.Liverpul će igrati finale Lige šampiona sa Real Madridom.Taj klub je, uključujući i baraž sa Hofenhajmom, izgubio samo jednu utakmicu ove sezone, uz 46 datih golova.Salah je u Liverpul prešao pred početak sezone iz Rome, koju je eliminisao u polufinalu."Ako pogledate naš tim od početka, vidite napredak u svakom segmentu", naveo je egipatski fudbaler.On je imao odličnu sezonu. Dao je 44 gola, od čega 11 u Ligi šampiona."Svaka utakmica je za mene samo utakmica. Uvek sam koncentrisan na pobedu i ne želim da sebe stavljam pod pritisak", kazao je Salah.Finale Lige šampiona igraće se u subotu u Kijevu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Salah ne namerava da prekida post zbog finala LŠ

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2018, 09:33

Mohamed Salah neće prekršiti ramazanski post čak ni zbog finala Lige šampiona koje je na programu u subotu. Na dan kada igraju Real i Liverpul u Kijevu Salah će postiti 18 sati, a na isti korak će se odlučiti i Sadio Mane...Za vreme ramazanskog posta Muslimanima je zabranjeno uzimanje hrane i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.