STIGLE NAJNOVIJE VESTI O MIHAJLOVIĆEVOM STANJU: Ovo će OBRADOVATI svakog Srbina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2020, 18:19

STIGLE NAJNOVIJE VESTI O MIHAJLOVIĆEVOM STANJU: Ovo će OBRADOVATI svakog Srbina!

Legendarni bombarder pozitivan na Covid-19.

Evropu je tokom dana šokirala vest da je srpski stručnjak na klupi Bolonje Siniša Mihajlović pozitivan na koronavirus.

Finale Lige šampiona večeras (21.00) u Lisabonu donosi nam okršaj dva supertima PSŽ-a i Bajerna. Nemci su favoriti s kvotom 2,20, na PSŽ je 3,00, dok je iks 3,80. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finale Lige šampiona PSŽ – Bajern

Legendarnom bombarderu su momentalno krenule da stižu poruke podrške, a nedavno se oglasila i njegova ćerka Viktorija (o tome pročitajte OVDE).

Čuveni trener i bivši fudbaler, nedavno se izborio sa leukemijom, pa zato spada u grupu rizičnih pacijenata. Srećom, izgleda da situacija nije toliko zabrinjavajuća, pošto se oglasila i druga Mihina ćerka Virdžinija Mihajlović, koja je celom svetu saopštila radosne i obećavajuće vesti.

- Hvala svima koji ste slali poruke, ali je tata sasvim dobro, nema nikakve simptome. I mi smo, pošto smo se vraćali iz Ardenje i Porto Červa, bili testirani. Ljubim vas sve - oglasila se Virdžinija Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.