SKANDAL: Majka zvezde Sitija se potukla u kafani, letele flaše, a tek masnica oko oka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 15:28

SKANDAL: Majka zvezde Sitija se potukla u kafani, letele flaše, a tek masnica oko oka

Čeka ga finale Lige šampiona.

Majka zvezde Mančester Sitija Fila Fodena Kler našla se u centru skandala i osvanula na naslovnim stranima britanskih tabloida.

Kako prenosi ‘The Sun’, Kler je izašla u lokalni bar da proslavi rođendan svoje prijateljice. Upravo su njih dve bile akteri velikog skandala. Slavljenice su popile mnogo alkohola i očigledno to nisu dobro podnele.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Phil Foden's mother, 41, 'is caught up in alcohol-fuelled party brawl' https://t.co/Qh5tBwbEX0

— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) May 16, 2021

Razlog za početak svađe je bizaran! Naime, jedna od dve učesnice je drugoj zatražila cigaretu. Počelo je sa verbalnim uvredama, a završilo se ozbiljnom tučom. Kler je zaradila masnice ispod oba oka, a na njenom telu se nalaze ožiljci od ugriza.

Svedoci tvrde da su flaše od pića letele i po ulici ispred popularnog bara.

Kler je napravila veliki skandal! Njen sin za sedam dana igra finale Lige šampiona i ovakva dešavanja samo negativno mogu da utiču na mladog fudbalera.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.