SASTAVI: Siti - Barselona

Izvor: Mondo, 24.Feb.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAVI: Siti - Barselona

Pratite veliki meč osmine finala Lige šampiona u tekstualnom prenosu.

Copy: 2014, paste: 2015. Zaista?

Kao i prošle sezone, fudbaleri Mančester sitija i Barselone sastaju se na startu nokaut faze Lige šampiona i samo će jedan nastaviti takmičenje. Ko će to biti?

Odgovor bismo bar delimično mogli da saznamo u utorak uveče, kada će na stadionu Etihad biti odigrano "prvo poluvreme" dvomeča koji će dati jednog četvrtfinalistu. Poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su i sastavi:

SITI: Hart - Zabaleta, Kompani, Demikelis, Kliši - Fernando, Milner, Nasri, Silva - Aguero, Džeko

BARSA: Ter Stegen - Alves, Pike, Maskerano, Alba - Rakitić, Buskets, Inijesta - Mesi, Suarez, Nejmar

"Prošle godine je bilo drugačije. Tada smo odigrali 19 utakmica za dva meseca pre tih mečeva i ne mislim da je to bio naš najbolji period. Ove godine, nadam se da ćemo moći to da uradimo i prođemo. U dobroj smo formi, ali smo svesni činjenice da igramo protiv jako dobre ekipe", rekao je Manuel Pelegrini, menadžer Sitija, šampiona Engleske.

Do minulog vikenda, Barselona je nanizala 11 pobeda u nizu. Potom je, u subotu, izgubila od Malage.

"Možda je bilo bolje da igramo protiv njih u decembru, ali ovako ćemo imati priliku da vidimo pravu Barselonu na svom terenu. Možda su protiv Malage mislili na večerašnju utakmicu", dodao je trofejni trener, čiji je tim tokom vikenda razbio Njukasl, 5:0.

"Nismo razmišljali o Ligi šampiona, bili smo dobro spremni", kontrirao je trener Katalonaca, Luis Enrike.

"Jednostavno, nismo mogli da prođemo kroz njihovu odbranu. Takve stvari se događaju u fudbalu. Sada smo u drugom takmičenju i posle poraza uvek dobijete jaku želju da se takmičite, posebno protiv favorita za trofej, što je Siti definitivno, uz još nekoliko timova", dodao je Španac.

Siti se bori za prvi plasman u četvrtfinale u klupskoj istoriji. Pelegrini ga je igrao već tru puta, sa dva različita tima.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.