Rusija ipak prejaka, ništa od novog finala za Srbiju

Izvor: Studio B, 28.Sep.2013, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija ipak prejaka, ništa od novog finala za Srbiju

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se drugi put uzastopno plasira u finale šampionata Evrope, pošto je danas u polufinalu poražena od selekcije Rusije sa 3:1 (25:19, 24:26, 25:23, 25:15).

Pred prepunim tribinama Parken stadiona u Kopenhagenu podmlađeni srpski tim pružio je žestok otpor zvaničnim olimpijskim prvacima i pobednicima Svetske lige, posebno u drugom i trećem setu.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se napravi podvig, pa će Srbija sutra od 15 sati igrati meč za bronzanu medalju protiv poraženog iz drugog polufinala u kojem se sastaju Italija i Bugarska.

 

 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srbija protiv Rusije za finale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2013

Odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, danas u Kopenhagenu protiv Rusije, olimpijskog šampiona i pobednika Svetske lige igra se plasman u finale šampionata Starog kontinenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.