Ronaldo iznenadio sve novim imidžom: Ispunio sam obećanje

Izvor: Press, 06.Jun.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo iznenadio sve novim imidžom: Ispunio sam obećanje

Ranije sam rekao da ću se tako ošišati ako osvojimo ponovo evropsku titulu, a ja budem strelac u finalu - poručio je Portugalac.
foto: novosti.rs
JUNAK finala Lige šampiona između Juventusa i Reala (4:1), Kristijano Ronaldo, odmah posle proslave titule, potpuno je promenio frizuru. Šiške više nema, niti je ofarban, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i sve je iznenadio ovakav ozbiljan imidž.
- To je bilo obećanje. Ranije sam rekao da ću se tako ošišati ako osvojimo ponovo evropsku titulu, a ja budem strelac u finalu. Tako se dogodilo i ja sam ispunio ono što sam rekao. Sam sebe sam obrijao - objasnio je Ronaldo, ali nije rekao kome je dao to obećanje.
Portugalac se još jednom osvrnuo na kritičare njegove igre.
- Uvek dajem sve od sebe za tim. A što se tiče mog učinka, mogu da kažem samo da brojke ne lažu - izjavio je Kristijano.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.