Rodžers: Užasno isključenje Lazara

Izvor: B92, 10.Dec.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Užasno isključenje Lazara

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers smatra da je sudija napravio užasnu procenu isključivši Lazara Markovića u meču sa Bazelom.

Naš reprezentativac je ušao kao rezerva na poluvremenu u ključnom meču u borbi za osminu finala LŠ, ali je pola sata pre kraja dobio crveni karton.

"Mislim da je to užasna odluka, sudija je bio loš večeras. Mladi Marković je ušao i bio dobar, a iako je zamahnuo rukom, mislim da nije zaslužio isključenje. Sudija je samo video >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << momka na zemlji kako se drži za lice", rekao je Rodžers.

On je logično razočaran ranom eliminacijom njegovog tima iz Lige šampiona, jer mu 1:1 sa Bazelom nije bilo dovoljno za drugo mesto u grupi B.

"Moramo se boriti da se vratimo u takmičenje sledeće sezone. Nismo daleko od najbolja četiri tima u Engleskoj. Ako uspemo u tome, bićemo bolji u LŠ sledeće sezone. Nismo imali sreće sa povredama ključnih igrača, koji su važni za način na koji mi igramo", rekao je Rodžers.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta je trener Liverpula rekao o isključenju Markovića!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2014

Brendan Rodžers smatra da je sudija bio loš i da je Markec prestrogo kažnjen..Remijem protiv Bazela na svom terenu (1:1), Liverpul je ostao bez druge faze Lige šampiona, a mrlju na ovaj meč bacilo je i isključenje Lazara Markovića u 60. minutu...Međutim, menadžer Redsa Brendan Rodžers smatra...

Nastavak na Telegraf.rs...

Uspeo si Markec, ima te u crtaću! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2014

Košmarna noć je iza Liverpula i Lazara Markovića. Eliminacija iz Lige šampiona, crveni karton za srpskog fudbalera, razočaranje za navijače. Dovoljno da mladi Srbin bude 'prva zvezda' sada već čuvenih crtanih filmova 4-4-2oons. Pogledajte.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.