Realove muke u Nemačkoj – automobil se zakucao u klupski autobus

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 20:19

Realove muke u Nemačkoj – automobil se zakucao u klupski autobus

Fudbaleri Real Madrida u utorak od 21 sat igraju protiv Lajpciga prvi meč osimine finala Lige šampiona.

Madriđani su favoriti za prolazak u narednu fazu elitnog takmičenja zbog trenutne forme i pobede protiv Đirone minulog kola, dok je namački tim u nešto slabijoj formi i u poslednjih pet mečeva zabeležio je tri poraza.

Ekipa Karla Ančelotija imala je turbulentan put do Nemačke, a sve je počelo zbog štrajka na aerodromu u Lajpcigu, zbog čega je Real je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sleti u Erfurtu, a nakon toga su igrači su morali da nastvae dalje autobus.

Timski autobus i još jedno vozilo trebalo je da idu najbržom rutom do Lajpciga, ali su na putu imali saobraćajnu nesreću, kada se u autobus zakucao automobil.

Vozač automobila previdio je autobus dok je menjao traku, naleteo je na Realom autobus, u kom niko nije povređen.

Realov autobus stigao je u centar Lajpciga sa vidljivim ogrebotine na vozačevoj strani,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mbape spreman za Sosijedad

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 17:23

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape biće spreman za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Real Sosijedada, izjavio je trener tog kluba Luis Enrike...Mbape je zbog lakše povrede propustio meč 21. kola francuskog šampionata protiv Lila (3:1), koji je odigran 10. februara...Najbolji fudbaler...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.