Ramos i dalje proziva Salaha (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos i dalje proziva Salaha (foto)

Sada već čuveni duel iz finala Lige šampiona poprima nove obrise.

I kada se činilo da više nećemo slušati o prekršaju Serhija Ramosa, u finalu Lige šampiona između Reala i Liverpula, nad Mohamedom Salahom, pojavila se nova priča.

Naime, poznato je da je kapiten Reala označen kao krivac za povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ramena koju je Salah doživeo 26. maja u Kijevu.

U finalu LŠ, koje je Real rešio u svoju korist sa 3:1, već nakon pola sata igre najbolji igrač Liverpula je morao da napusti teren, jer je nakon duela sa Ramosom doživeo nezgodnu povredu ramena.

Ramos je pri padu držao za ruku Egipćanina, pa mnogi smatraju da je defanzivac Reala na taj način i pokušao da povredi najboljeg igrača Premijer lige za sezonu 2017/18.

Salah se ipak oporavio na vreme za Mundijal, nije odigrao u prvom meču "Faraona" protiv Urugvaja (0:1), ali je zaigrao od starta protiv Rusije, međutim ni njegov gol sa kreča nije pomogao afričkoj selekciji da u drugom kolu dođe do bodova, te pre poslednje runde grupne faze Egipat mora da pakuje kofere.

Nakon utakmice je Salah bio isfrustriran, pojavile su se i neke slike na "Instagramu" na kojima se to može videti, a kapiten Reala Serhio Ramos, koji je svojevremeno i izjavio kako se čuo sa Salahom i da mu je ovaj oprostio za pomenuti duel iz finala, "lajkovao" je pomenute objave na popularnoj društvenoj mreži.

Budnom oku javnosti nisu promakle Ramosove aktivnosti na "Instagramu", pa mnogi ovo tumače kao podsmevanje defanzivca španske reprezentacije napadaču Egipta i Liverpula.

😭😭 pic.twitter.com/VMoalXFjeE

— 🇧🇪 (@FlicksLikeEden) 20. јун 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.