Prođi Lacio ili otkaz – Bajern već spremio zamenu za Tuhela

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 12:34

Prođi Lacio ili otkaz – Bajern već spremio zamenu za Tuhela

Fudbaleri Bajerna iz Minhena igraju jednu od najgorih sezona u novijoj istoriji Bundeslige.

Bavarci su u poslednjem kolu doživeli novi kiks, kada su na gostovanju remizirali sa ekipom Frajburga (2:2) i tako se dodatno udaljili do nove titule u Bundesligi.

Bajern tako u lošem raspoloženju dočekuje revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Lacija, u kome će morati da stigne prednost od jednog gola razlike koliko su nebeskoplavi doneli iz Rima (1:0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pred Tuhelom i njegovim fudbalerima je težak posao, a ova utakmica bi mogla da bude presudna za Nemačkog trenera.

Bajern je već odlučio da raskine ugovor sa Tuhelom na kraju sezone, ali bi to moglo da se desi i znatno ranije.

Naime, Tuhel je pred utakmicu sa Lacijom dobio uslov ili prođi dalje ili ti sleduje otkaz. Klub iz Minhena je već spremio zamenu za bivšeg trenera Dortmunda, ako se desi da Bajern ispadne od Lacija.

To će biti Arne Slot. Holandski trener koji je uspešan u svom poslu kada je u pitanju Eredivisija.

Slot je prošle sezone sa Fajenordom uspeo da osvoji titulu i ove godine sa tim timom igra i grupnu fazu Lige šampiona, gde je u konkurenciji Atletiko Madrida, Lacija i Seltika završi na trećem mestu i tako obezbedi plasman u Ligu Evrope, gde je eliminisan od Rome u plej-ofu za osminu finala posle penala.

Slot je u svojoj trenerskoj karijeri vodio i AZ Alkmar, a možda će uskoro u njegovom CV stajati i ime Bajerna iz Minhena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhel: Situacija jasna, moramo da pobedimo Lacio sa dva gola razlike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je danas da veruje da će klub iz Minhena da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Bajern je 14. februara u Rimu poražen od Lacija rezultatom 1:0 u prvom duelu osmine finala LŠ. Revanš meč je na programu sutra od 21 sat u Minhenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Oslabljeni PSŽ brani prednost u Španiji, Bajern juri minus iz Rima

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 11:22

Na programu su revanš utakmice osmine finala Lige šampiona...Fudbaleri Bajerna dočekaće u utorak od 21 sat u Minhenu ekipu Lacija u revanš meču osmine finala Lige šampiona...Fudbaleri Lacija su u prvom meču, koji je odigran 14. februara u Rimu, pobedili Bajern rezultatom 1:0. Bajern je u međuvremenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.