Poluvreme - Mašinerija gazi, Bavarci na putu ka finalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 21:53

Poluvreme - Mašinerija gazi, Bavarci na putu ka finalu! (video)

Sve ide u njihovu korist.

Nakon prvih 45 minuta utakmice u Portugalu na stadionu Žoze Alvalade ekipa Bajerna vodi sa 2:0 protiv Liona u okviru drugog polufinala Lige šampiona za sezonu 2019/20.

Lion je prvi priretio preko Depaja koji je loše reagovao u četvrtom minutu, a onda je i Ekambi propustio dobru šansu u 17. minutu.

I onda Bavarci kreću sa svojom igrom, Serž Gnabri je izveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potez utakmice, nakon što je nanizao par fudbalera Liona, opalio je na najbolji mogući način - pogodio je gornji desni ugao golmana Lopesa.

U 33. minutu Bajern stiže do 2:0, nakon ubačene lopte Levandovski je promašio zicer, ali je ponovo Gnabri bio tu da sve ispravi i da donese Bajernu veliku prednost pred nastavak igre.

Imali su fudbaleri iz Minhena još jednu šansu do kraja poluvremena kada je Levandovski zakasnio da zakači loptu i da je pošalje u nebranjeni gol Liona.

Dakle, Bajern nakon prvih 45 minuta gleda ka finalu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema im ravnih, Bajern u finalu, na korak od sezone snova! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020

Bajern u finalu, Levandovski nastavio fenomenalan niz...Bajern je drugi finalista Lige šampiona pošto je večeras u polufinalu savladao Lion sa 3:0 (2:0)...Ekipa Hansa Flika je dobrom igrom u većem delu meča kontrolisala utakmicu, ali je Lion pretio i daleko od toga da se radi o rutinskoj pobedi...

Nastavak na Sportske.net...

NOVO POMERANJE - Poraz Liona znači i da imamo novog učesnika Lige šampiona za novu sezonu!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020

Ajaks profitirao...Komplikovana procedura oko kvalifikacija i učešća u Ligi šampiona je došla do izražaja večeras...Porazom Liona od Bajerna dobili smo ne samo finalistu Lige šampiona za sezonu 2019/20, već i pomeranja, samim tim i još jednog učesnika u Ligi šampiona za sezonu 2020/21...Lion...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.