Pioli: Razočarani smo, Inter je zaslužio finale

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 23:37

Pioli: Razočarani smo, Inter je zaslužio finale

Stefano Pioli, trener Milana, nije bio zadovoljan igrom u polufinalu Lige šampiona.

Milan je i u revanšu poražen od Intera, ovog puta sa 1:0, pa će neroazuri 10. juna igrati za pehar UEFA.

"Imali smo odlično prvo poluvreme, dve dobre šanse. Šteta je jer smo verovali da možemo bolje i da je finale dostižno. Za putovanje na kojem svom već tri godine, doći dovde je bilo nešto posebno. Ovo je daleko komplikovanija sezona nego što smo očekivali, ali će učiniti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da porastemo kao tim. Jedan od ciljeva bio je da se vidi napredak tima, teško je govoriti o negativnostima. Pokušali smo da budemo u igri u ova dva takmičenja. Normalno je biti razočaran. Najviše žalimo za šampionatom. Čim je završen meč, pokušao sam da podignem moral igrača, jer ne smemo da završimo u negativnom raspoloženju", kaže Pioli.

Smatra da nisu tačne ocene kako je njegov tim pokazao malo želje.

"Mislim da su igrači dali sve od sebe. Inter je zaslužio finale, ali pričati o želji, to mi se ne čini ispravnim".

Na piotanje gde je ispuštena šansa, rekao je da se radilo o prvoj utakmici.

"Izgubili smo sve u prvih 15 minuta prve utakmice. Večeras smo bili dobri, moglo je biti sve drugačije, šteta", poručio je trener Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pioli: Sve smo upropastili u 15 minuta

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 10:43

Trener Milana Stefano Pioli očekivano je razočaran eliminacijom u polufinalu Lige šampiona...Da razočaranje bude još veće eliminacije je došla od gradskog rivala Intera koji je bio bolji sa ukupnih 3:0 u ovom dvomeču..."Nerazuri" su najveći deo posla odradili već u prvih deset minuta prvog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.