Pioli: Možemo da preokrenemo!

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 23:50

Pioli: Možemo da preokrenemo!

Stefano Pioli, trener fudbalera Milana, i dalje veruje da njegov tim može do finala Lige šampiona.

I pored poraza od Intera od 2:0, iskusni stručnjak kaže da ništa još nije završeno.

"Inter je pogađao, mi nismo. Neprepoznatljivi? To je možda prejak termin da nas opiše. Činjenica je da je Inter igrao bolje u tom prvom delu i postigao dva gola, Milan je bio bolji u drugom, ali nismo dali gol. Takav je fudbal na ovom nivou. Inter je imao više kvaliteta i bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << efikasniji, mi smo napravili previše grešaka", rekao je Pioli.

Ljut je na igrače zbog dekoncentracije na startu.

"Do sedmog minuta, Inter nije prišao našem kaznenom prostoru i onda su dali gol posle prvog kornera. Morali smo da budemo koncentrisaniji. Hteli smo drugačiji rezultat, ali moramo i dalje da verujemo, jer jedna situacija može sve da promeni u revanšu", jasan je Pioli, koji je zamerio i sudiji Horheu Manzanu na nedoslednosti.

"Video sam mnogo 50-50 situacija koje nisu presuđivane na isti način".

Kaže da će morati nešto da menja za susret koji se igra za šest dana.

"U revanšu nam je potreban veći kvalitet, moramo da budemo agresivniji. Moramo podići letvicu i igrati od početka mnogo bliže ovom što smo pokazali u drugom poluvremenu. Momci su svesni da ovo nije bila igra kakvu su svi očekivali, razočarani su rezultatom, ali znaju i da imaju šansu da sve preokrenu", zaključio je trener Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.