Paklena utakmica na Stamfordu: Ivanović namestio gol Dijegu Kosti, Tadić odneo bod za Sautempton! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Mar.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paklena utakmica na Stamfordu: Ivanović namestio gol Dijegu Kosti, Tadić odneo bod za Sautempton! (VIDEO)

Sveci u fantastičnom meču u Londonu ostali neporaženi, mada su se u poslednjim trenucima meča grčevito branili - 1:1

Paklenih 90 minuta na Stamford Bridžu i utakmica po ukusu svih zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svetu. Nakon šokantne eliminacije od Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona, Čelsi na svom terenu nije uspeo da sruši ni otpor borbenog Sautemptona, koji je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << engleske prestonice odneo veliki bod - 1:1 (1:1).

Vinovnici svih dešavanja na Stamfordu bili su srpski reprezentativci. Branislav Ivanović je perfektnim centaršutom u 11. minutu pogodio u "trepavicu" Dijega Kostu, koji je iz neposredne blizine snažnim udarcem glavom matirao nemoćnog Frejzera Forstera.

Kompletna situacija na terenu u potpunosti se promenila samo osam minuta kasnije. Nemanja Matić je sa leđa startovao na Manea i taman ga dovoljno zakačio da se ovaj nađe na zemlji. Sudija Majk Din ni jednog trenutka nije imao dilemu, odmah je poklazao na belu tačku i matiću dodelio javnu opomenu.

Odgovornost u svoje ruke preuzeo je Dušan Tadić, koji je šutariao dosta slabo po sredini gola, loptu je malo uspeo da zakači Kurtoa, ali je ona ipak završila u mreži Plavaca.

Taj pogodak ulio je veliku dozu samopouzdanja u redove gostujućeg tima, a posebno u igru Dušana Tadića, koji je do kraja prvog poluvremena u nekoliko navrata napravio pravi dar-mar u igri Čelsija i stvarao velike probleme Banetu Ivanoviću.

Sveci su i u nastavk meča ušli sa dosta samopouzdanja, ali su prema očekivanjima ubrzo potisnuti na svoju polovinu i bili prinuđeni da grčevito brane svoj gol.

Ipak, Forster je u potpunosti začarao svoju mrežu u drugom poluvremenu. Ne samo zbog velikog broja fantastičnih intervencija, koliko udarci Plavaca nisu hteli u gol gostiju. Posebno oni Remija i Terija 91. minutu, kada je na neverovatan način mreža gostiju ostala netaknuta.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić odneo bod iz Londona

Izvor: UživoFudbal.com, 15.Mar.2015

Ekipa Žozea Murinja povela je golom Dijega Koste na centaršut Branislava Ivanovića u 11. minutu i svi su na Stamford Bridžu očekivali sigurnu pobedu svog tima nakon šokantnog ispadanja iz Lige šampiona. Ipak, stavari su se još jednom loše odmijale po domaći tim jer je Sautempton nakon primljenog...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.