PREMEŠTA SE LOKACIJA FINALA LIGE ŠAMPIONA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 16:48

PREMEŠTA SE LOKACIJA FINALA LIGE ŠAMPIONA?

Baš im se ne da...

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) ozbiljno razmatra mogućnost oko premeštanja ovosezonskog finala Lige šampiona iz Istanbula.

Ne da se Istanbulu da organizuje finale najjačeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja. Nakon što je pomereno 2020. i 2021. godine zbog kovida-19 i ove sezone postoji verovatnoća da će doći do izmeštanja.

Razlog je ovog puta političko stanje u zemlji, odnosno predsednički izbori. Navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postoji zabrinutost da bi moglo da dođe do civilnih nemira u Turskoj budući da se vodi velika bitka za mesto predsednika između Redžepa Tajip Erdogana i Kerema Kiličdaroglua. Erdoganovo dvodecenijsko vladanje Turskom se, nakon prvog kruga glasanja, izgleda, privodi kraju...

Konačan ishod predsedničke trke znaće se 28. maja, a ukoliko UEFA uskoro oseti da bi određenih aktivnosti na ulicama Istanbula mogle da ugroze finale, ono će biti pomereno u Lisabon na stadion "Da luž". Već su, navodno, kontaktirane tamošnje vlasti kako bi postojala alternativa

U finalu će se naći neko od sledećih timova: Milan, Inter, Mančester siti i Real Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.