Ovo bi bio šok, Čolo Simeone na Ostrvu!?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo bi bio šok, Čolo Simeone na Ostrvu!?

Zaista čudne informacije.

Dijego Simeone već godinama slovi za jednog od najboljih trenera na svetu, sa Atletikom je uspeo da osvoji Primeru i stigne do finala Lige šampiona, pa je logično da se nalazi na meti ostalih velikih klubova.

Ipak, sa Ostrva nam stižu neverovatne informacije - za Čoloa je zainteresovan Everton!

Mnogi su već prežalili Marka Silvu čija se ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nalazi na razočaravajućem 17. mestu na tabeli.

Nema sumnje da bi "karamele" finansijski mogli da pariraju ostalim zainteresovanim klubovima zbog velikog prihoda na Ostrvu, ali pravo je pitanje da li bi Simeone pristao na selidbu na Gudison.

On je u nekoliko navrata isticao da bi voleo da se oproba u Premijer ligi, ali teško da je mislio baš na Everton koji ne spada u red najuspešnijih u Engleskoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.