Novi udarac za Real - Vinisijus pauzira dva meseca

Izvor: RTS, 06.Mar.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udarac za Real - Vinisijus pauzira dva meseca

Mladi napadač Real Madrida Vinisijus Žunior odsustvovaće oko dva meseca sa terena jer je pokidao ligamente zgloba na meču protiv Ajaksa (1:4) u Madridu u osmini finala Lige šampiona.
Kako je saopštio kraljevski klub, medicinski pregledi pokazali su da je brazilski fudbaler pokidao tibiofibularne ligamente.

Jedan od najboljih igrača Reala u poslednje vreme moraće da sačeka na debi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u reprezentaciji Brazila, pošto je ranije dobio poziv za prijateljske utakmice protiv Paname i Češke 23, odnosno 26. marta.
Ostaje pitanje da li će 18-godišnji Vinisijus igrati do kraja sezone, s obzirom na to da bi se vratio na poslednje dve utakmice protiv Sosijedada i Betisa.
Vinisijus je protiv Ajaksa morao da se izađe sa terena u 35. minutu i ustupi mesto Marku Asensiju.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vinisijus mora na pauzu

Izvor: B92, 06.Mar.2019

Fudbaler Real Madrida, Vinisijus Džunior, povredio je koleno u porazu svog tima od Ajaksa u nokaut fazi lige šampiona...Real Madrid se nalazi u prilično nezavidnoj situaciji pošto su nakon tri uzastopne titule u Ligi šampiona eliminisani u prvom kolu nokaut faze od strane holandskog Ajaksa, iz nacionalnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.