Nojer spasio Bajern katastrofe, Real u ogromnoj prednosti pred revanš! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer spasio Bajern katastrofe, Real u ogromnoj prednosti pred revanš! (video)

Fudbaleri madridskog Reala slavili su na "Alijanc Areni" u okviru 1/4 finala Lige šampiona.

Izabranici Zinedina Zidana su slavili na gostovanju u Bavarskoj rezultato 1:2 (1:0) i tako napravili veliki deo posla pred revanš na svom stadionu.

U prvom poluvremenu, bolji je bio domaćin. Real je imao svoje šanse preko Benzeme i Kristijana Ronalda, ali je Bajern bio konkretniji.

Igrao se 25. minut, kada je nakon kornera Alkantare, Vidal matirao Kejlora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Navasa za vođstvo domaćina.

Mogao je Čileanac da stavi Real u još goru pozciju pred sam kraj prvog dela igre, kada je glavni arbitar pokazao na belu tačku, nakon navodnog igranja rukom od strane Danija Karvahala, u svom kaznenom prostoru.

Vidal je preuzeo odgovornost, ali je njegov udarac otišao preko gola ekipe iz Madrida.

Zbog čega je Ricoli dosudio jedanaesterac, kao i promašaj Vidala, možete videti OVDE.

U nastavku, novi šok za domaće navijača. Nakon manje od 120 sekundi igre, Karvahal centrira se desne strane, a Kristijano Ronaldo maestralnim volej udarcem vara do tad sjajnog Nojera.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.