Nejmar nakon poraza udario navijača PSŽ-a

Izvor: RTS, 28.Apr.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar nakon poraza udario navijača PSŽ-a

Razočaran porazom PSŽ-a od Rena u finalu Kupa Francuske, Brazilac Nejmar udario je navijača svoje ekipe pri izlasku sa stadiona.
Nejmar je bio vidno nervozan i na terenu, a to se proširilo i van njega, kada je Brazilac pri izlasku sa stadiona, udario navijača svoje ekipe, koji je nešto dobacivao.

PSŽ će pokušati da što pre zaboravi ovu sezonu. Uprkos osvajanju titule u domaćem prvenstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Parižani su eliminisani u osmini finala Lige šampiona od Mančester junajteda, a sinoć su poraženi i u finalu Kupa Francuske od Rena, nakon penala.
PSŽ je vodio sa 2:0 nakon 20 minuta, Nejmar je bio strelac i asistent. Ren je nakon toga uspeo da izjednači na 2:2 i potom taj rezultat odbrani do kraja regularnog dela igre, kao i produžetaka.
U penal seriji svih šest izvođača Rena bila su precizna, dok je odlučujući, šesti penal za PSŽ promašio Nkunku.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar otkrio zašto je udario navijača šakom u glavu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2019

Snimak kako Nejmar udara navijača PSŽ-a nakon poraza od Rena na tribinama stadiona Sent Denis obišao je čitav svijet.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PSŽ - gotovo je! Kraj za Drakslera, Menijea, Kurzavu, Nkunkua... Pod upitnikom Paredes, Kimpembe, Čupo Moting...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2019, 11:39

Poraz u finalu Kupa Francuske od Rena došao je kao surovi šamar realnosti u Parizu. Pari Sen Žermen se očigledno još nije oporavio od „Post junajtedovskog sindroma“, koji je došao nakon pretrpljenih trauma od Reala i Barselone u poslednje dve sezone Lige šampiona. S ogromnim ulaganjima i premalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.