Nejmar najverovatnije propušta Real

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 16:13

Nejmar najverovatnije propušta Real

Brazilac Nejmar da Silva najverovatnije će propustiti prvi meč osmine finala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Real Madrida.

Kako prenosi Ekip, male su šanse da napadač PSŽ-a bude na terenu 15. februara.

Ekip se poziva na izvore u klubu koji tvde da se Brazilac nije dovoljno oporavio i da neće moći da pomogne Parižanima u meču eliminaciona faze najjačeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

Nejmar se povredio 28. novembra, ali period rehabilitacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << traje mnogo duže nego što s eu prvi mah prognoziralo i to bi mogao da bude veliki hendikep za "svece" uoči duela protiv Madriđana.

Brazilac je ove sezone postigao samo tri gola uz isto toliko asistencija na tek 14 nastupa za PSŽ, od čeka su četiri bila u Ligi šamiona gde nema ni gol ni asistenciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ultrasi Pari Sen Žermena razočarani politikom uprave kluba

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Pari Sen Žermen je u prilici da vrati šampionsku titulu u domaćem šampionatu, a pritom je akter i derbija osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida. Iako je uprava uspela da na jednom mestu okupi najveće svetske asove, najvatreniji navijači nisu zadovoljni poslovnom politikom kluba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.