Nejmar: Da su me doktori pustili ranije da se vratim na teren…

Izvor: RTS, 19.Feb.2020, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Da su me doktori pustili ranije da se vratim na teren…

Brazilski fudbaler Nejmar "optužio" je klupske doktore da mu nisu dozvolili da se ranije vrati na teren posle povrede rebra i da je to glavni razlog njegove loše partije u duelu osmine finala Lige šampiona protiv Borusije u Dortmundu.
Brazilac Nejmar bio je strelac jedinog gola PSŽ-a u porazu od Borusije u prvoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osmine finala Lige šampiona, ali jedan od najboljih fudbalera sveta smatra da je za njegovu bledu partiju kriv doktorski tim kluba.

"Nije prošlo kako sam zamislio. Nisam igrao poslednje četiri utakmice, a to je bila odluka klupskih doktora. Nažalost, morao sam to da prihvatim. Nije mi se svidela takva odluka, na kraju je ispalo loše po mene i po saigrače", rekao je Brazilac.
Nejmar je propustio prethodne mečeve zbog povrede rebra, ali smatra da je trebalo ranije da se vrati na teren kako bi meč sa Borusijom dočekao u boljoj formi.
"Bio sam povređen, naprslo mi je rebro. Ipak, to nije nešto što bi trebalo da me spreči da igram. Bio sam spreman da igram protiv Liona (9. februar), ali su doktori odložili moj povratak na teren", nezadovoljan je Nejmar.
PSŽ je već dva puta ostajao bez Nejmara usred sezone, otkako je Brazilac stigao u Pariz 2017. godine za sumu od 222 miliona evra.
"Razumem strah, pošto sam bio povređen u dve prethodne sezone. Ali, bilo mi je teško da igram ovako zahtevnu utakmicu. Da sam bio u boljoj fizičkoj formi, sigurno bih odigrao mnogo bolji meč", smatra Brazilac.
Parižani će u revanšu 11. marta morati da nadoknade minus od jednog gola, ali i da nađi način da zaustave Borusijinog vunderkinda Erlinga Halanda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar: Loše je što su me štedeli pred Dortmund

Izvor: OkRadio.rs, 19.Feb.2020

Nejmar je pred utakmicu sa Borusijom u osmini finala Lige šampiona propustio četiri utakmice zbog povrede rebra. Brazilcu se taj potez kluba nije dopao i smatra da je to razlog njegove loše partije. Iako je Nejmar dao gol u porazu od Borusije u Dortmundu, nije zadovoljan rezultatom, a ni svojom igrom....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.