Navijači Lacija u centru Minhena pevali fašističke pesme VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 19:37

Navijači Lacija u centru Minhena pevali fašističke pesme VIDEO

Lacio igra revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv ekipe Bajerna iz Minhena.

Navijači ekipe iz Rima siu očekivano okupirali Minhen, pogotovo i zbog rezultata, jer Lacio ima prednost od 1:0., koje je doneo iz Italije.

Raste posle ovog rezultata za goste na ovom meču rastu, ali je Bajern i dalje veliki favorit za prolazak u četvrtfinale Lige šampiona.

Glavno stecište navijača Lacija je bila sada već čuvena pivnica u Minhenu Hofbroj, gde se uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okupljaju navijači protivničkih timova kada njihov tim igra protiv Bajerna, nebitno da li se radi o fudbalu ili košarci.

Ova pivnica je postala poznata po tome, što je u njoj Adolf Hitler držao govore koje su bile temelj za stvaranje nacističke Nemačke.

Navijači Lacija su inače poznati po svom desničarskom opredeljenju, gde se veliča Benito Musolini i njegov fašistički pokret.

Tim povodom su vatrene pristalice kluba iz Rima u pomenutoj pivnici zapevali pesmu u kojoj se veliča Musolini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tuhel šutirao vrata i slomio prst! Trener Bajerna jedva hoda, igrači u šoku /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2024, 09:09

Nesvakidašnja scena desila se u svlačionici minhenskog Bajerna uoči revanša protiv Lacija u osmini finala Lige šampiona. Trener Tomas Tuhel uspeo je da povredi nožni palac šutirajući vrata pred svojim fudbalerima.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.