Nastasić igra LŠ, Jojić ne

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić igra LŠ, Jojić ne

Fudbaler Borusije Dortmund Miloš Jojić neće igrati u osmini finala Lige šampiona pošto nije na spisku igrača koje je prijavio trener Jirgen Klop.

Klub iz Dortmunda u dvomeču elitnog takmičenja sastaje se sa torinskim Juventusom.

Umesto reprezentativca Srbije medju 25 igrača Borusije nalazi se novopridošlo pojačanje iz Salcburga, slovenački internacionalac Kevin Kampl.

Bez učešća u Ligi šampiona neočekivano je ostao i crnogorski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprezentativac Stevan Jovetić, na kojeg ne računa menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini.

Umesto Jovetića, Pelegrini je odlučio da napad "Građana" na susretima protiv Barselone predvode Edin Džeko i Vilfrid Boni, a na spisku je ostao srpski defanzivac Aleksandar Kolarov.

S druge stane, Šalke je prijavio Matiju Nastasića, koji je došao iz Mančester Sitija, a nemački klub u osmini finala očekuje dvomeč sa braniocem titule, madridskim Realom.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.