NOVI BEOGRAD POTPUNO MENJA TIM: Posle braće Rašović i Mandića odlazi još jedan srpski reprezentativac?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 16:59

NOVI BEOGRAD POTPUNO MENJA TIM: Posle braće Rašović i Mandića odlazi još jedan srpski reprezentativac?

Izgubio je tri vezana finala Lige šampiona.

Vaterpolo klub Novi Beograd menja mnogo u timu. Posle braće Rašović, Šušiašvilija i Filipovića, otišao je i Mandić, a sada se sve više priča i da će ekipu napustiti i Nikola Jakšić.

U klubu kažu da nemaju ništa protiv ukoliko se nađe zajednički jezik kako sa Jakšićem tako i sa njegovim potencijalno novim klubom.

Jakšić je u Novom Beogradu odigrao dve sezone, osvojio tri trofeja. Prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda koja se dugo lečila ga je sprečila da da veći doprinos. Bio je ne svojom krivicom u centru pažnje kada mu je Novi Beograd zabranio da zbog nespremnosti bude na pripremama reprezentacije.

Tada se nije oglašavao, poštovao je odluku kluba mada je, kako se govorilo, bio spreman da ode sa reprezentacijom na pripreme i u Podgoricu.

Nikola je igrao za Partizan da bi sa Ferencvarošem osvojio Ligu šampiona i bio jedan od najboljih igrača. Vratio se srpski vaterpolo 2021. potpisijući za Novi Beograd. Zanimljivo je da je na novobeogradskom bazenu izgubio tri finala Lige šampiona uzastopno, jednu sa Ferenvarošem i dve sa Novim Beogradom.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.