NJEGOV DOLAZAK JE BIO GREŠKA: Ronalda treba pustiti na kraju sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 21:58

NJEGOV DOLAZAK JE BIO GREŠKA: Ronalda treba pustiti na kraju sezone

Portugalac je 2018. iz madridskog Reala došao u Juventus za 100 miliona evra, a ugovor mu ističe 30. juna 2022.

Nekadašnji predsednik Juventusa Đovani Kobolji Gilji ponovio je posle eliminacije od Porta u osmini finala Lige šampiona da je angažovanje Kristijana Ronalda bila greška.

- Apsolutno smo pogrešili njegovim dovođenjem. Rekao sam to i prvog dana. On je veliki prvak, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preskup. Red je da klub koji ga plaća milion evra po postignutom golu nešto napravi. Trebalo bi ga pustiti na kraju sezone - rekao je Gilji.

Juventus je u prvenstvu Italije treći sa deset bodova manje od vodećeg Intera, od koga ima i utakmicu manje i sve su manje šanse da osvoji deseti uzastopni Skudeto.

Kristijano Ronaldo je 2018. iz madridskog Reala došao u Juventus za 100 miliona evra, a ugovor mu ističe 30. juna 2022.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dan kada su se Mesi i Ronaldo vratili među smrtnike

Izvor: RTS, 10.Mar.2021

U razmaku od 24 časa, redom Kristijano Ronaldo, a potom i Lionel Mesi, eliminisani su u osmini finala Lige šampiona. Kako i jedan i drugi iz godine u godinu ređaju neuspehe u elitnom takmičenju, stiče se utisak da više nemaju status božanstva ili nekih vanzemaljca, već da su se vratili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.