Mesi: Ovo je prava Barsa kakvu navijači žele

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Ovo je prava Barsa kakvu navijači žele

Najbolji igrač na svetu i član Barselone Lionel Mesi rekao je da je njegov prvi pogodak odlučio revanš utakmicu sa Milanom (4:0) u osmini finala Lige šampiona.
(FOTO: Rojters)
Pružili smo igru koja nas je krasila mnogo puta u poslednjih nekoliko godina. Možda smo u prethodnim mečevima malo pali u formi i znali smo da ćemo morati da se ‘podignemo’ i vratimo na pravi put. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nam je potrebna ovakva utakmica kako bi izbrisali iz sećanja poraz u Milanu – kazao je Mesi španskim medijima.
Barselona je u prvom meču u Milanu izgubila sa 2:0 i posle tog neuspeha veliki deo javnosti u Španiji i Evropi otpisao je katalonskog giganta.
Već u petom minutu smo došli do vođstva i posle toga nam je sve išlo na ruku. Cilj je bio da što pre stignemo do prvog gola i podignemo publiku na noge – kazao je Mesi španskim medijima.
Mesi je u 40. minutu dao i drugi gol, a potom su u nastavku meča mrežu rosonera zatresli i David Vilja i Đordi Alba.
Sve je bilo savršeno, a naši navijači su znali da ćemo imati pravi odgovor na poraz iz prvog meča. Bilo je važno da vratimo svoj prepoznatljivi stil igre. Ovo je prava Barselona kakvu navijači žele – zaključio je Argentinac.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi: To je ta Barselona, a dres ne dam! (VIDEO)

Izvor: Press, 13.Mar.2013

Barselona je sinoć na "Kamp Nou" savladala Milan sa 4:0 nakon što je prvi duel izgubila sa 2:0 i tako izborila plasman u četvrtfinale. Prvi, od dva pogotka na ovom meču, Mesi je postigao u 5. minutu, što je, po njegovim rečima bilo i presudno za konačan rezultat...- Gol u petom minutu nam je skinuo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.