Mesi: Nisam više sebičan igrač

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Nisam više sebičan igrač

Zvezda Barselone Lionel Mesi je u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija došao do svog 100. gola u elitnom takmičenju. Omaleni Argentinac međutim tvrdi da mu golovi nisu prioritet.

Mesi je ove sezone postigao 34 gola u svim takmičenjima, a nije štedeo ni na asistencijama - upisao ih je 16. Ofanzivac katalonskog kluba je rekao posle još jedne sjajne utakmice i pobede od 3:0, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je sada više timski igrač nego što je to bio ranije.

"Ranije sam se trudio da ukradem loptu i odigram akciju za sebe. Sada se trudim da moj tim igra više, da bude više pasova, da ne bude sebičnosti. Trudim se da pomerim tim iz određene pozicije. Trčim kao što sam to činio i ranije, ali na drugačiji način", rekao je Mesi za argentinske medije.

Barselona će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Rome, dok je u nedelju očekuje utakmica 29. kola La Lige protiv Atletik Bilbaoa. Ovaj meč možete pratiti u nedelju od 16:15 u direktnom prenosu na Sport Klubu 1.

Leo #Messi ❤️ #UCLpic.twitter.com/JdH5N88yO5
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.