Mažić o finalu: Ponos i čast!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić o finalu: Ponos i čast!

Srpski arbitar Milorad Mažić, zajedno sa svojim pomoćnicima, deliće pravdu u finalu Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida.

- Ako pitate bilo kog evropskog arbitra šta je bio njegov san kada je počinjao međunarodnu karijeru, rekao bi vam da je to suđenje u finalu Lige šampiona. Ovo je najveća utakmica. Veoma je posebno i ponosan sam što sam sa mojim timom deo toga - rekao je Mažić za sajt UEFA pred finale.

Mažić će deliti pravdu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zajedno sa svojim pomoćnicima Daliborom Djurđevićem i Milovanom Ristićem, kao i dodatnim sudijama Nenadom Đokićem i Danilom Grujićem.

- Radimo naporno kao tim. Konstantno razgovaramo o poslu, pripremamo se za svaku utakmicu i gledamo da se poboljšavamo - kazao je Mažić.

Rezervni sudija biće Nemanja Petrović, koji je takođe iz Srbije
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.