Marselo nekoliko nedelja van terena zbog povrede

Izvor: B92, 10.Jul.2020, 22:41

Marselo nekoliko nedelja van terena zbog povrede

Fudbaler Real Madrida Marselo odsustvovaće sa terena oko tri nedelje zbog povrede butine.

Real je potvrdio povredu svog igrača, ali nije naveo koliko će Brazilac odsustvovati.

Španski mediji preneli su da bi Marselo mogao da propusti ostatak sezone u Primeri, odnosno da će odsustvovati tri nedelje.

Do kraja sezone ostala su još četiri kola.

Očekuje se da će se 32-godišnji fudbaler oporaviti na vreme za revanš utakmicu osmine finala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lige šampiona protiv Mančester sitija 7. avgusta.

U španskoj ligi Real ima bod više, ali i utakmicu manje od drugoplasirane Barselone, a tu prednost bi mogao da uveća posle večerašnjeg meča sa Alavesom.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pravila su pravila, da li su u Arsenalu sanjali da ce se IPAK boriti za trofej!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 13:10

Španski stručnjak bi mogao do finala kao "laki luzer"...Do kraja Premijer lige je ostalo još četiri kola a tu su, što se Ostrva tiče, i završnica FA kupa. Mančester Siti igra sa Arsenalom dok će Mančester Junajted igrati protiv Čelsija...Pored ovih utakmica Siti, Čelsi i Junajted igraju i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.