Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 03:38

Legendarni Italijan otpisao Milan: „Inter je odličan, favorit su za finale Lige šampiona“

Da li je u pravu?

Foto: Profimedia


Ostalo je malo do revanš utakmice polufinala Lige šampiona između Intera i Milana, gde plavo-crni imaju ogromnu prednost od 2:0 posle prvog duela. Pred sam revanš, oglasio se i Đankarlo Maroki, bivši fudbalski reprezentativac Italije.
Maroki je dao svoju prognozu pred ovaj novi derbi u Ligi šampiona, gde je rekao da Interu sve ide od ruke, dok je Milan u problemima.
Naravno, treba napomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i upravo to da je Inter sa 2:0 slavio kao „gost“ protiv Milana.
– Fudbaleri Milana se nalaze u velikim problemima. Ja bih postavio taktiku da branim 0:2, jer bi onda sa nekim kontranapadom mogao nešto da uradim. Interu ide odlično, a Milan je sa druge strane loš. Da sam ja trener Milana želeo bih da zadržim rezultat 0:0 – rekao je Maroki.
Domaćinstvo u revanšu pripada Interu.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter u finalu Lige šampiona!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2023

Fudbaleri Intera plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su večeras na stadionu "Đuzepe Meaca" pobedili ekipu Milana 1:0 (0:0) u revanš utakmici polufinala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.