LŠ: Siti na Barsu, Arsenal  Bajern

Izvor: B92, 16.Dec.2013, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Siti na Barsu, Arsenal " Bajern

Određeni su parovi osmine finala Lige šampiona, branilac titule Bajern Minhen će put ka novoj tituli početi iz Londona protiv Arsenala.

Jedan od derbija osmine finala biće i dvomeč Mančester Sitija i Barselone, dok se Žozeu Murinju ispunila želja da njegov Čelsi igra protiv Galatasaraja.

Borusija Dortmund će igrati sa Zenitom, Mančester Junajted protiv Olimpijakosa, zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će biti u duelu Milana i Atletiko Madrida, dok će Real Madrid igrati sa Šalkeom. PSŽ će se suprotstaviti Bajeru iz Leverkuzena.

Prvi mečevi osmine finala elitnog tamičenja igraće se 18/19, te 25/26. februara, a revanši 11/12. te 18/19. marta.

Od 13:00 će se izvlačiti parovi šesnaestine finala Lige Evrope.

Liga šampiona, osmina finala:

Mančester Siti – Barselona

Olimpijakos – Mančester Junajted

AC Milan
– Atletiko Madrid

Bajer Leverkuzen – Pari Sen Žermen

Galatasaraj – Čelsi

Šalke 04 – Real Madrid

Zenit
– Borusija Dortmund

Arsenal – Bajern Minhen
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LŠ: Siti na Barsu, Arsenal " Bajern

Izvor: B92, 16.Dec.2013

Određeni su parovi osmine finala Lige šampiona, branilac titule Bajern Minhen će put ka novoj početi iz Londona protiv Arsenala...Jedan od derbija osmine finala biće i dvomeč Mančester Sitija i Barselone, dok se Žozeu Murinju ispunila želja da njegov Čelsi igra protiv Galatasaraja...Borusija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.