Klaudio Ranijeri preuzeo Monako

Izvor: B92, 30.Maj.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klaudio Ranijeri preuzeo Monako

Italijanski trener Klaudio Ranijeri potpisao je sa Monakom dvogodišnji ugovor, uz opciju da on bude produžen na još godinu dana, saopštio je francuski klub.

Monako, koji je sedam puta bio šampion Francuske, a 2004. je igrao u finalu Lige šampiona, takmiči se u Ligi 2, u kojoj je protekle sezone zauzeo osmo mesto.

Ranijeri je prethodno vodio Inter iz Milana, ali je u martu dobio otkaz zbog loših rezultata. Italijan je rekao da se raduje izazovu da vrati Monako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "na mesto koje mu pripada - pri vrhu evropskog fudbala".

Monako je tokom većeg dela prethodne sezone bio na dnu Lige 1 usled velikih finansijskih problema, ali nakon što je klub preuzeo ruski milijarder Dmitri Ribolovljev, ekipa je krenula sa ekspresnim usponom u gornji deo tabele, pa je realno očekivati da se već sledeće sezone vrati u elitni rang.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranijeri na klupi Monaka

Izvor: NaDlanu.com, 30.Maj.2012

BEOGRAD, 30. maja 2012. (Beta) - Italijanski trener Klaudio Ranijeri potpisao je sa Monakom dvogodišnji ugovor, uz opciju da on bude produžen na još godinu dana, saopštio je u sredu francuski fudbalski klub... BEOGRAD, 30. maja 2012. (Beta) - Italijanski trener Klaudio Ranijeri potpisao je sa Monakom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ranijeri vodi Monako

Izvor: RTV Pink, 30.Maj.2012

. . . Italijanski trener Klaudio Ranijeri potpisao je sa Monakom dvogodišnji ugovor, uz opciju da on bude produžen na još godinu dana, saopštio je danas francuski fudbalski klub. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.