Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEITA VERUJE U ROMU: Nijedan tim nije nepobediv, pa nije ni Real!

Vezni fudbaler Rome Sejdu Keita smatra da ne postoji nijedan tim na svetu koji je nepobediv, te da njegov tim ima šanse protiv Reala iz Madrida u osmini finala Lige šampiona.

– Moramo da igramo sa velikim samopouzdanjem, da izađemo na teren sa verom da možemo da napravimo dobar rezultat. Trener će dati sve od sebe da nas pripremi na najbolji mogući način, biće teško, ali nijedna ekipa nije nepobediva – uveren je nekadašnji fudbaler Barselone u izjavi za klupski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << radio Rome.
– Pobedili smo poslednje četiri utakmice i brzo napredujemo. Na pravom smo putu da imamo uspešnu sezonu. Veoma je specijalna stvar kada igrate protiv Reala, igrao sam protiv njih dok sam bio u Španiji i dobro sam prolazio u tim duelima – rekao je Keita.
PRIPREMIO: Ivan Cvetković
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mata: "Trofej Lige Evrope bi mogao da spasi sezonu"

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016

Fudbaler Mačester Junajteda smatra da nije sve izgubljeno...Španski fudbaler vidi 'svetlo na kraju tunela' i smatra da bi njegov tim mogao uspešno da završi sezonu...Klub sa 'Ol Traforda' je još jednom razočarao porazom protiv 'davljenika', ekipe Sanderlenda, čime su im značajno smanjene šanse...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.